Kickstart din karriere i Kundeservice

Som vores nye kundeservicemedarbejder kan du se frem til en hverdag med godt humør og højt tempo, fast løn, grundig oplæring, karrieremuligheder og en masse sjove sociale arrangementer. 

Dagligdagen i Kundeservice

Som kundeservicemedarbejder vil du være vores ansigt udadtil, og det er derfor vigtigt, at du er bevidst om dit sprogbrug og toneleje i forbindelse med behovsafdækning af kunden.

Det er ikke et krav, at du har arbejdet med kundeservice tidligere, men det er selvfølgelig en fordel. Vi lægger mest vægt på, at du er troværdig og venlig, så vores kunder får den bedste oplevelse og den bedst mulige service.

Du kan glæde dig til en varieret hverdag med mange søde kollegaer, fast konkurrencedygtig løn, sociale arrangementer, gode karrieremuligheder og grundig oplæring. 

Kundeservicejob

Mød Morten og Emilie fra Kundeservice

Jacobs rejse i Kundeservice

Jacob startede sin karriere hos Modstrøm i Kundeserviceafdelingen. Efter to år som kundeservicekonsulent fik han grundet sit hårde arbejde og flotte resultater tilbudt stillingen som leder i afdelingen. I dag sidder han som chef og har ansvaret for 30 medarbejdere. 

Jacob er et ud af mange eksempler på medarbejdere, som Modstrøm har set potentiale i. Jacob har været hos Modstrøm siden 2015. 

"Da jeg søgte stillingen i Kundeservice, vidste jeg godt, jeg ville jagte en lederstilling. Det betød, at jeg gik den ekstra mil, så jeg kunne vise ledelsen, at jeg havde potentiale til at udvikle mig. I dag får jeg fortsat nye ansvarsområder, og jeg har tænkt mig at blive ved med at udvikle mig." 

Image00004[1]

Vil du høre mere om jobbet i kundeservice?

Telefonnummer *
Hvem er du, og hvorfor søger du job i Kundeservice? *

Ofte stillede spørgsmål

Hvad går jobbet ud på?
Hvornår ligger arbejdstiderne?
Hvad forventes der af mig?