Gør karriere i Salg

Hos Modstrøm har vi tre forskellige salgsafdelinger; Telesalg Privat, Telesalg Erhverv og Direkte Salg. 

Telesalg er der, hvor flere af Modstrøms chefer og specialister startede deres karriere. Hos Modstrøm tilskriver vi ikke et større ansvar alder, uddannelse eller anciennitet. Det hele handler om din ihærdighed og performance. 

Telesalg Privat 

Din nye arbejdsplads ligger på Islands Brygge lige ud til vandet eller i København K lige ved Kongens Have. Når du bliver ansat i Modstrøms salgsafdeling, bliver din opgave at ringe ud til private personer i hele Danmark og sælge Modstrøms fordelagtige energiaftale.

Hos Modstrøm hjælper vi vores kunder med at reducere deres energiforbrug, og vi er med til at sikre den grønne omstilling i Danmark. Du vil få en stærk organisation i ryggen, som vil støtte dig i din udvikling, og som hjælper dig godt på vej mod succes.

I Privatsalg bidrager alle til en sjov hverdag, og der er et stærkt socialt sammenhold. Vi tror på, at hvis man er glad for sit job, så bliver man også rigtig dygtig til det. Det er afgørende, at du motiveres af at skabe succes, og at du trives i en afdeling, hvor der ydes en målrettet arbejdsindsats i højt tempo og med masser af arbejdsglæde.

Modstroem AUG 2021

Mød Ramtin og Caroline fra Telesalg Privat

Telesalg Erhverv

Din nye arbejdsplads ligger på Islands Brygge lige ud til vandet. Når du bliver ansat i Modstrøms salgsafdeling, bliver din opgave at ringe ud til virksomheder i hele Danmark og sælge Modstrøms fordelagtige energiaftale.

Hos Modstrøm hjælper vi vores kunder med at reducere deres energiforbrug, og vi er med til at sikre den grønne omstilling i Danmark. Du vil få en stærk organisation i ryggen, som vil støtte dig i din udvikling, og som hjælper dig godt på vej mod succes.

I erhvervsafdelingen er medarbejderne lidt ældre end i Privatsalg, og man har en længere dialog med sine kunder. Afdelingen har et stærkt socialt sammenhold. Vi tror på, at hvis man er glad for sit job, så bliver man også rigtig dygtig til det. Det er afgørende, at du motiveres af at skabe succes, og at du trives i en afdeling, hvor der ydes en målrettet arbejdsindsats i højt tempo og med masser af arbejdsglæde.

Image00002[1]

Mød Jacob fra Telesalg Erhverv

Direkte Salg

Som Kørende Sælger hos Modstrøm bliver hele Danmark din arbejdsplads. Du får til opgave at sælge strømaftaler og grønne løsninger til autobranchen via vores strategiske partnerskab med FTZ. 

Du kommer til at arbejde selvstændigt med dit eget distrikt med en pipeline af flere hundrede værksteder og bilforhandlere. Det er din opgave at booke dine egne møder med potentielle kunder i autobranchen, ligesom det er din opgave at vedligeholde din egen kunde- og projektpipeline.

Modstrøm Danmark A/S beskæftiger ca. 150 medarbejdere og har afdelinger i København, Fredericia og Hamborg. Din base bliver på hovedkontoret på Islands Brygge eller på vores kontor i Fredericia, men du kommer primært til at være på kundebesøg og starter derved din arbejdsdag fra din bopæl.

 

Modstroem Ladestander KJH3512

Mød Rasmus fra Direkte Salg

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår ligger arbejdstiderne?
Hvad forventer vi af dig?

Vil du høre mere om jobbet i Telesalg?

Telefonnummer *

Er du interesseret i fuldtid eller deltid?

123123 123 12312 3123 123123 12

Vil du høre mere om jobbet i Direkte Salg?

Telefonnummer *