Sådan kommer du i gang med din grønne omstilling

Vi hjælper dig med din grønne omstilling fra A-Z

Grøn omstilling defineres bl.a. ved, at man ændrer, og genovervejer vaner og normer, så man kan få udnyttet alle ressourcer lidt bedre. Før det kan praktiseres, bliver man nødt til at blive bevidst og måske også lidt klogere på sit energiforbrug. 

Derfor vejleder vi hos Modstrøm om, hvordan du kan reducere din vand-, varme- og elregning. Vi kender de rigtige energibesparende løsninger, som kan resultere i faste årlige besparelser på energiforbruget, og en grønnere profil, da energiforbruget sænkes. Det er ikke noget hokus pokus, men derimod almindelige råd såsom, at du ved at udskifte ældre termostater med intelligente termostater kan sparer helt op til 23% på varmeregningen, eller at du med de rigtige lyskilder kan spare stort på elregningen.

Sammen går vi i mål mod energibesparelserne og den grønne omstilling. Vi er ikke bare en el-leverandør, men en sparringspartner til din boligs eller virksomheds energiforbrug. For hver af vores kunder udarbejder vi en skræddersyet besparelsescase med anbefalinger til forbedring af energiforbruget. I fællesskab finder vi ud af, hvordan vi håndterer anbefalingerne, og i hvilken rækkefølge det giver mening for dig at gennemføre dem. Det er hele tiden dig, der er i centrum. 

Den eneste sande grønne kWh time er den, der aldrig bliver brugt

Det er ikke noget, som i realiteten er grøn strøm. Strøm vil altid være et blandingsprodukt, der udvindes af fossile brændstoffer, bioaffald, vand, vind og atomkraft. Efter det er blandet sammen, er de uadskillelige.

Der, hvor det reelle miljøhensyn tages, er ved reducering af energiforbruget, og det er det, vi hos Modstrøm specialiserer os indenfor. Vores energivejledere møder hver dag på arbejde for at gøre en forskel og vejlede vores kunder på vej mod et lavere energiforbrug.

Udover du med god samvittighed kan komme til at bryste dig af at være en klimabevidst forbruger, der aktivt bidrager til et mere bæredygtigt energiforbrug og mindre CO2 udslip, resulterer et skifte til Modstrøm som din el-relevandør typisk også i en betragteligt lavere energiregning. Du skal jo ikke betale for den energi, du får skåret af dit forbrug.

Vi gør det nemt for dig at komme i gang
Betal i gebyr- og rentefri rater over elregningen

Energiforbedring er en investering, ja. En investering som hurtigt kan tjene sig hjem igen. Vi vil gerne hjælpe alle vores kunder på vej mod en bæredygtig hverdag. Som kunde hos Modstrøm giver vi dig derfor mulighed for at betale energibesparende løsninger og projekter, som vi hjælper dig med at udføre, over elregningen i gebyrfri rater. Du kan altså hurtigt komme i gang med det klimabevidste valg og på vej mod en lavere energiregning.

Husk at du også kan følge med på vores sociale medier, hvis du vil have små sparetips til dagligdagen, der gør en stor forskel. 

Udfyld formularen herunder og hør mere om, hvordan vi sammen når i mål med besparelserne

Navn *
Adresse *
Telefon *
Email *
Postnummer *