Spar penge på din energiregning - med garanti!

Hos Modstrøm kan du få et mindre energiforbrug. Derfor er vi det eneste elselskab i Danmark med en regulær SparegarantiTM.

Udfyld formularen og få en uforpligtende opringning inden for få dage

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Aktive forbrugere sparer mest

Aktive forbrugere handler med omtanke og energiforbedrer deres hjem. Derfor sparer de markant mere på deres energiregning.

Flere og flere gennemfører klimavenlige tiltag i deres bolig og forsøger i det hele taget at forbruge på en klimavenlig måde. Er du en aktiv forbruger? Eller er du af den ene eller anden grund aldrig kommet i gang med at spare på energien i din hverdag? - og ved du ikke hvor du skal starte? Så kan Modstrøm hjælpe dig igang.

Modstrøms Sparegaranti - kom med på sparerejsen

Hos Modstrøm kan du få et mindre energiforbrug. Derfor er vi det eneste elselskab i Danmark med en regulær Sparegaranti.

Som kunde med sparegaranti kommer du med på en sparerejse, hvor vi hjælper med at reducere dit samlede energiforbrug og spare på din energiregning. En kombination af solide produkter og kvalificerede energivejledere har gjort vores koncept så stærkt, at vi er sikre på at din energiregning vil blive mindre ved at skifte til Modstrøm.

Du får et gratis online energitjek af din bolig, og efterfølgende kan du få personlig opfølgning på din energirapport. Derudover giver Modstrøm dig 3 energivenlige LED pærer til en værdi af kr. 150,- som du udvælger med vejledning fra en af vores energivejledere. De 3 LED pærer skal erstatte 3 andre pærer i din bolig.

Til gengæld får du sparetips, sæsonbetonede energispareforslag, gode tilbud på produkter i Klimabutikken og målrettet rådgivning. Målet med vores sparegaranti er at bevidstgøre dig som energiforbruger og motivere dig til at ændre vaner og gennemføre energiforbedringer inden for el, varme og vand.

Som kunde med Sparegaranti kan du gøre din garanti gældende, hvis du efter 2 år hos Modstrøm kan vise, at du kunne have fået en billigere aftale hos et andet elselskab. Sparegaranti betyder, at Modstrøm udbetaler den dokumenterede difference plus 10 procent oveni.