Kickstart din grønne omstilling sammen med Modstrøm

Hos Modstrøm arbejder vi ud fra filosofien om, at den eneste sande grønne Kilowatt-time, er den, der aldrig bliver brugt. Derfor tilbyder vi dig hjælp til at reducere vand- varme- og elforbruget i form af en række services og produkter. Nedenfor kan du læse om de tiltag, vi tilbyder.

Vi vil gerne hjælpe alle vores kunder på vej mod en bæredygtig hverdag og den grønne omstilling. Som kunde hos Modstrøm giver vi dig derfor mulighed for at betale energibesparende løsninger og projekter, som vi hjælper dig med at udføre, over elregningen i gebyrfri rater. Du kan altså hurtigt komme i gang med det klimabevidste valg og på vej mod en lavere energiregning. 

En energigennemgang kan afsløre en bred vifte af energibesparende muligheder i din bolig  
Vil du gerne vide hvor du kan spare? Og vil du gerne leve mere miljøvenligt? Så book en energivejleder, som kan gennemgå din bolig og give dig klarhed over besparelsesmulighederne. Vi kalder vores vejledning ”Den Grønne Time”, fordi du investerer en time af din tid, men opnår grønne besparelser år efter år. Vores energivejledere sørger for at sætte dig, og dine behov i centrum, så du kan få hjælp til din grønne omstilling. Vores energivejledere dækker hele landet.

Isolering – for miljøets, komfortens og pengepungens skyld
Isolering er ofte et overset område i boligen. De fleste boliger rummer en smule isolering, men typisk er denne ikke blevet efterset siden husets opførelse. Derfor kan der være mange penge at spare ved en efterisolering. Vi tilbyder isolering af loft, skunk, etageadskillelse, hulmur samt facade. Selv i en hulmur med batts vil der være mulighed for at efterfylde vha. indblæsning af granulat, så ydermuren ikke længere føles kold og skaber træk indvendigt. Få besøg af en energivejleder, som efterser al din isolering, og modtag et uforpligtende tilbud med tilbagebetalingstid og estimeret besparelse. Vi giver dig overblikket, så du er i stand til at træffe den rigtige beslutning til dit behov.

Luft til luft varmepumpe – enkelt og klimavenligt supplement til dit eksisterende varmesystem

Hvis der skal installeres nyt eller supplerende varmeanlæg i hjemmet, kan det være på tide at tænke grønt. En varmepumpe er et fremragende alternativ til f.eks. brændeovn og el radiatorer, fordi den skaber 5 gange mere varmeenergi ud af den el, den bruger. Vi kan hjælpe dig til at vælge den rigtige varmepumpe samt bestemme bedst mulige placering. Herefter kommer vores egne autoriserede kølemontører og klarer montagen. Er du berettiget til energisparetilskud, søger vi det for dig og du får beløbet som rabat ved købet.

Luft til vand varmepumpe – det miljørigtige alternativ til ældre olie- og gasfyr
Investerer du i en luft til vand varmepumpe gennem Modstrøm, skal du ikke spekulere over, om du vælger den rigtige varmepumpemodel, og om dimensioneringen af dit varmepumpeanlæg er beregnet korrekt til din bolig. Vi er med dig fra den indledende rådgivning til installation og efterfølgende service. På den måde sikrer vi, at du får en varmepumpe med en lang levetid og optimal driftsøkonomi.

Montage af energibesparende termostater
Bor du i lejlighed eller parcelhus, og har du en høj varmeregning uden mulighed for at udskifte din varmekilde? Så kan du stadig opnå mærkbare besparelser ved at få monteret intelligente termostater af vores energivejledere. En udskiftning af termostater har en kort tilbagebetalingstid, og giver dig helt op til 23% besparelse på varmeregningen.  

Fornavn
Efternavn
Telefonnummer
Adresse
Postnummer