Billig strøm

Når du bliver kunde hos Modstrøm, behøver du ikke at foretage dig noget, da vi hjælper dig med at håndtere det administrative og sørger for en glidende overgang til din nye aftale.

Hos Modstrøm koster det ikke noget at blive kunde. Vi mener, at energivalget skal være enkelt og omkostningsfrit for vores kunder. Derfor skal du ikke bekymre dig om skjulte oprettelsesomkostninger eller gebyrer.

 1. Variabel elpris
 2. Ingen skjulte omkostninger
 3. Vi sørger for alt papirarbejdet
Billig Strøm

Er du lige flyttet ind, er det muligt for os at tilmelde dig din nye adresse tilbage i tiden, og ellers går der typisk et par uger, før du begynder at få leveret strømmen fra os.

Hvornår er strøm billigst

Prisen på strøm bestemmes af udbud og efterspørgsel, og om natten og om sommeren er der selvsagt lav efterspørgsel, hvilket gør at prisen er lavest i disse perioder.

I de seneste mange år har Modstrøm været et af de billigste elselskaber med den laveste elpris. Den billige strøm i nattetimerne åbner døren for en række fordele, som du kan udnytte til at spare penge og reducere dine energiomkostninger. En af disse fordele er, at du får grønnere energi.

I nattetimerne er der ofte overskud af grøn energi i nettet fra vedvarende energikilder. Bruger du strøm om natten, får du altså både grøn og billig strøm.

Billigere afgifter om natten

I 2023 blev tidsbestemte afgifter indført, som et forsøg på at omlægge en del af danskernes strømforbrug til udenfor spidsbelastningen. Derfor kan den smarte forbruger spare mange penge ved, at omlægge deres forbrug fra aftensmadstiden til f.eks. om natten – det kan være opvasken, vasken eller opladning af din elbil. Prisen varierer fra område til område, men en god tommelfingerregel er, at afgiften om natten cirka er 15 øre pr. kWh, og prisen om aftenen (spidsbelastning) er 125 øre pr. kWh.

Vores aftaler giver dig rabat om natten, så du kan spare endnu mere ved at bruge strømmen klogt. Hvis du har et meget stort forbrug anbefaler, vi Premium aftalen, som giver dig strøm til indkøbspris 20 timer i døgnet!

Sommer Vs Vintertariffer

Variabel strømpris

Prisen på strøm varierer hver time, og hos Modstrøm får du derfor en variabel pris på din elaftale.

Det giver i vores optik mest mening at følge markedet, da du kan drage fordel af når prisen falder i aften og nattetimer, om sommeren og i weekenderne. Derved betaler du også kun for den strøm, du rent faktisk bruger.

Variabel Elpris

Billig strøm om natten

Hos Modstrøm opfordrer vi vores kunder til at flytte så meget forbrug som muligt til nattetimerne, da strømmen både er grøn og billig i disse timer. Nedenfor får du nogle tips til at udnytte de lave strømpriser i nattetimerne.

  • Oplad elektriske køretøjer

Hvis du har en el- eller hybridbil, kan du drage fordel af, at strømmen er langt billigere om natten end om dagen ved at oplade i nattetimerne.

Modstrøm Ladestander Til Elbil
  • Opbevar din energi vha. energiladningsteknologi
  • Flyt dit forbrug til nattetimerne
  • Udnyt den grønne energi i nattetimerne

Hvis ikke du har mulighed for at gøre noget af ovenstående, kan du overveje at investere i en solcellecarport eller et solcelleanlæg til dit tag med batteri.

Med en batteriløsning til din solcellecarport eller solcelleanlæg kan du bruge din egen grønne solenergi i aftentimerne, når det er her, det meste af dit forbrug ligger. Med batteri tilkoblet kan du også sende din strøm ud i elnettet, når der er underskud i nettet.

Læs mere om billig strøm om natten hos Modstrøm her.

Når du bliver kunde hos Modstrøm, gennemgår vores Energivejleder dit energiforbrug, og vi rådiver dig om grønne besparelser dit budget og din boligs behov.

Billig Strøm Om Natten Hos Modstrøm (1)
Sælg overskudstrøm fra solceller

Hos Modstrøm vil vi gerne støtte den grønne omstilling. Derfor har vi valgt at gøre vores elkunders produktionsaftale gratis. Det betyder, at du hverken betaler for abonnementsgebyr eller tillæg pr. kWh.

Salg Af Overskydende El