Se vores aktuelle elpriser her:

 • Klimapakken 69 kr. pr. mdr.

  Øst............ 30,37 øre/kWh Vest........... 29,67 øre/kWh
  Mere info
 • Fordelspakken 29 kr. pr. mdr.

  Øst ............. 30,37 øre/kWh Vest ........... 29,69 øre/kWh
  Mere info
 • Prioritetspakken 15 kr. pr. mdr.

  Øst............ 48,30 øre/kWh Vest........... 43,91 øre/kWh
  Mere info
 • Fravalgt servicepakke

  Øst.......... 48,30 øre/kWh Vest......... 43,91 øre/kWh
  Mere info
 • Modpris

  Modpris er perfekt for dig, som vægter forudsigelighed og ingen pris på el. modP...
  Mere info
 • renSpot

  renSpot er for dig, som gerne vil købe el til indkøbspris (spotpris). Der er ing...
  Mere info
 • FastIntro

  FastIntro er perfekt for dig, der har et højt strømforbrug og som gerne vil have...
  Mere info

Alle elpriser er inkl. moms. Elpriserne kan variere alt efter, hvornår på dagen strømmen forbruges. Alle vores elpriser er afhængige af forbrugskurven, samt prisen på den valgte servicepakke. Elprisen for Klima og Fordelspakken er derfor beregnet ud fra en gennemsnitspris med gratis strøm om natten.

Abonnementspris på 10 kr. pr. måned til dækning af nye administrationsopkrævninger. For øvrige priser og gebyrer klik her.

Priser fra netselskaber der ikke følger DE Standardgebyrer samt priser på nettariffer og afgifter hos de forskellige netselskaber, klik her.

Få adgang til de mange fordele med Modstrøm - bliv kontaktet

SpotEL™ - Billige elpriser for klimavenlig og besparende strøm

Når du er kunde hos Modstrøm, følger din elpris altid markedets bedste elpriser. Vi holder nemlig altid øje med elmarkedet, og køber strøm direkte fra det elmarkedet, der tilbyder de billigste elpriser.

Hos Modstrøm afregnes du altid efter spotprisen. Det kalder vi SpotEL™. Med SpotEL™ har du indflydelse på din elpris. Selve spotprisen på el svinger nemlig fra time til time, hele døgnet – og året – rundt. Det betyder, at når vi eksempelvis køber billig el fra elmarkedet Nord Pool, vil du som kunde også spare penge.

Jo bedre du er til at bruge strøm, når elprisen er lav, jo mindre vil du også betale for den. 

Elpriser er typisk lavest – og derfor mest klimavenlige – om natten. Det er, fordi kraftværkerne producerer mindre på det tidspunkt, så strøm fra vind og vand udgør en lang større andel end om dagen, hvor forbruget er det større.

Når du vælger SpotEL™ sparer du derfor både penge og gør noget for miljøet. Det betyder, at der er sund økonomi og grøn fornuft i at vælge Danmarks bedste elpriser.

 

Elpriser med Sparegaranti™

Når du får din el fra Modstrøm, gør vi det ikke bare nemt for dig at spare på dit energiforbrug. Vi giver dig også de bedste elpriser. Derfor er vi det eneste elselskab i Danmark, der giver vores kunder Sparegaranti™.

Med Modstrøm kommer du til at spare – både strøm og penge. Det er, fordi du vil modtage rådgivning og hjælp til at reducere dit samlede energiforbrug. Det er med til at spare på din energiregning. 

Ved at kombinere gode produkter, de bedste elpriser og kvalificerede energivejledere, er vi sikre på, at din energiregning vil blive mindre ved at skifte til Modstrøm.

Når du først bliver kunde hos os, vil du gennemgå et gratis online energitjek af din blog med Energiberegneren. At udarbejde denne online rapport tager typisk under 20 minutter. På baggrund af den energirapport vil du kunne få personlig vejledning af en af vores energivejledere i, hvordan du sænker dit energiforbrug, uden at skulle gå på kompromis med din livsstil. Vi giver dig også 3 LED-pærer, som skal erstatte tre andre pærer i din bolig.

Du vil også få konkrete sparetips, sæsonbetingede forslag til energibesparelse, gode tilbud på produkter i Klimabutikken og mere målrettet rådgivning. Formålet med alt dette er at motivere og øge din bevidsthed om, hvordan du kan gennemføre energiforbedringer inden for el, varme og vand. Det er i længden både godt for miljøet og din pengepung.

Hvis du, efter at have været kunde i 2 år hos os, kan vise, at du kunne have fået en billigere aftale hos et andet elselskab, vil vi udbetale den dokumenterede difference, plus 10% oveni, til dig. Det er vores Sparegaranti™.

Læs mere her om vores Sparegaranti™. Du er også velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 82 100 200 eller udfylde dine kontaktoplysninger i formularen her på siden. Så kontakter vi dig med et godt tilbud.

Ofte stillede spørgsmål om elpriser

Hvordan fungerer elmarkedet?

I Danmark handles elektricitet og strøm på en børs, Nord Pool. På Nord Pool sælger elproducenter deres produktion til elleverandører som Modstrøm. Vi sælger derefter den strøm videre til dig og vores andre kunder.

Hvem bestemmer en kWh elpris?

En kWh elpris bliver fastsat af elproducenterne hver time, døgnet rundt.

Det er fordi elpriser bestemmes af efterspørgslen og udbuddet på strøm. Men både udbuddet og efterspørgslen ændrer sig hele tiden. Det er, fordi vi ikke altid bruger eller producerer lige meget el.

Udbuddet på el kan blandt andet blive påvirket af vejret, sæsonen og tidspunktet. Hvis det eksempelvis blæser meget, så producerer vindmøller mere el. Når det så bliver vindstille, falder produktionen af strøm. Solceller producerer heller ikke ligeså meget strøm i de mørke vintermåneder, som de gør om sommeren.

Forbruget af el påvirker også kWh elprisen. Vi bruger generelt mindre strøm, når vi sover. Derfor er elprisen om natten også lavere end i morgentimerne, når vi tager på arbejde. Ferieperioder får derimod elforbruget på arbejdspladser til at falde, selvom det stiger i private hjem. Elpriser bestemmes af det totale elforbrug. Det er uanset om, energien bliver brugt privat eller til erhverv.

Energipolitik kan også påvirke elpriserne. Hvis klimapolitik gør det dyrere at producere el med kul, olie eller naturgas, så falder prisen også på vedvarende energi.