Se vores aktuelle priser her:

 • Klimapakken 69 kr. pr. mdr.

  Øst............ 32,32 øre/kWh Vest........... 25,25 øre/kWh Hertil tillægges...
  Mere info
 • Fordelspakken 29 kr. pr. mdr.

  Øst ............. 32,32 øre/kWh Vest ........... 25,25 øre/kWh Hertil tillægg...
  Mere info
 • Prioritetspakken 15 kr. pr. mdr.

  Øst............ 48,30 øre/kWh Vest........... 43,91 øre/kWh Hertil tillægge...
  Mere info
 • Fravalgt servicepakke

  Øst.......... 48,30 øre/kWh Vest......... 43,91 øre/kWh
  Mere info

Priserne er angivet inkl. moms. Priserne for Klima og Fordelspakken er beregnet ud fra en gennemsnitspris med gratis strøm om natten. Prisen kan derfor variere alt efter hvornår på dagen strømmen forbruges.

Priserne kan variere afhængigt af forbrugskurve samt pris på den valgte servicepakke. Abonnementspris på 10 kr. pr.  måned til dækning af netadministrationsopkrævninger

For øvrige priser og gebyrer, klik her.

Priser fra netselskaber der ikke følger DE Standardgebyrer samt priser på nettariffer og afgifter hos de forskellige netselskaber, klik her.

Få adgang til de mange fordele med Modstrøm - bliv kontaktet

SpotEL - markedets bedste elpris

Hos Modstrøm følger din elpris altid markedets priser. Spotprisen på el svinger time for time - hele døgnet, året rundt. Når vi køber el billigt på elmarkedet Nord Pool, skal du som kunde selvfølgelig også have fordel af det.

Derfor afregnes du altid efter spotprisen. Det kalder vi spotEL™. Vi mener, at det er det eneste strømprodukt, hvor du har indflydelse på din elpris. For jo bedre du er til at bruge strøm, når prisen er lav, jo mindre betaler du for den.

Eksempelvis er prisen typisk både lavest og mest klimavenlig om natten, fordi kraftværkerne producerer mindre på det tidspunkt, så strøm fra vind og vand udgør en langt større andel. Derfor kan du både spare penge og gøre noget for miljøet. Det er der både grøn fornuft og sund økonomi i.

Modstrøms Sparegaranti - kom med på sparerejsen

Hos Modstrøm kan du få et mindre energiforbrug. Derfor er vi det eneste elselskab i Danmark med en regulær SparegarantiTM

Som kunde med sparegaranti kommer du med på en sparerejse, hvor vi hjælper med at reducere dit samlede energiforbrug og spare på din energiregning. En kombination af solide produkter og kvalificerede energivejledere har gjort vores koncept så stærkt, at vi er sikre på at din energiregning vil blive mindre ved at skifte til Modstrøm. 

Du forpligter dig til at gennemføre et gratis online energitjek af din bolig med Energiberegneren. Efterfølgende kan du få personlig opfølgning på din energirapport. Derudover giver Modstrøm dig 3 LED pærer, som du udvælger med vejledning fra en af vores energivejledere. De 3 LED pærer skal erstatte 3 andre pærer i din bolig.

Til gengæld får du sparetips, sæsonbetonede energispareforslag, gode tilbud på produkter i Klimabutikken og målrettet rådgivning. Målet med vores sparegaranti er at bevidstgøre dig som energiforbruger og motivere dig til at gennemføre energiforbedringer inden for el, varme og vand.

Som kunde med SparegarantiTM kan du gøre din garanti gældende, hvis du efter 2 år hos Modstrøm kan vise, at du kunne have fået en billigere aftale hos et andet elselskab. Sparegaranti betyder, at Modstrøm udbetaler den dokumenterede difference plus 10 procent oveni. 

Få svar på dine spørgsmål om Sparegarantien her. Du er også meget velkommen til at kontakte kundeservice på telefon 82 100 200 eller  udfylde dine kontaktdata i formularen herover - så kontakter vi dig med et godt tilbud.