Energitjek og energivejledning: Find energislugerne i din bolig

For at give dig en god start på din grønne sparerejse, tilbyder vi et Energitjek. Via betaling over din elregning får du mulig for at få besøg af en energivejleder, der gennemgår din bolig og rådgiver dig i forhold til besparelser på el, vand og varme.

Skræddersyede anbefalinger
Via din elregning har du mulighed for at få besøg af vores energivejleder som gennemgår din bolig med afsæt i dine behov og fokusområder – fra ydervæggenes, gulvets og loftets isolering over dine hårde hvidevarer og dit vandforbrug til belysning og opvarmning. Du vil efter besøget få tilsendt en energirapport med en oversigt over de problematikker, der er identificeret af energivejlederen, samt konkrete anbefalinger til udbedring. Vi anbefaler, at du har dit årsforbrug på vand og varme klar, når energivejlederen kommer.

Der er noget at spare for alle
Der vil næsten altid være besparelser at hente – uanset boligtype. Typisk kan vi hjælpe vores privatkunder med en besparelse på brugsvand på op til 26 %. Vores intelligente termostater kan hjælpe dig til en besparelse på varmeregningen helt op til 23 %. Dertil ligger et stort besparelsespotentiale i at få efterisoleret og udbedret utætheder – er loftet fx uisoleret, vil der ligge en besparelse på hele 64 kWh/m2 pr. år. Der vil også være mulighed for at reducere elregningen ved udskiftning til LED-belysning og ændret forbrugsadfærd.

Book et energitjek med en energivejleder

Udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op og svare på dine spørgsmål samt booker en energivejleder.

Fornavn *
Efternavn *
Telefonnummer *

Er du elkunde hos Modstrøm?

Modstrøm ISO certificeret 2021 i Energioptimering og Leverance