Aircondition

En luft til luft varmepumpe:

  1. kan fungere som aircondition
  2. skaber bedre indeklima i din bolig
  3. kan bruges som miljøvenlig, effektiv opvarmning
Luft Til Luft Varmepumpe Som En Aircondition

Hvordan virker en luft til luft varmepumpe som aircondition

En luft til luft varmepumpe er ikke kun en effektiv opvarmningsløsning, den kan også fungere som aircondition, hvilket gør det muligt at skabe det ideelle indeklima året rundt.

Om sommeren kan din luft til luft varmepumpe nemlig arbejde i modsat retning og trække varmen ud af indeluften, hvilket skaber en kølende effekt i det rum, varmepumpen er placeret i. Denne dobbeltfunktion gør luft til luft varmepumper til et økonomisk og energieffektivt valg for dem, der ønsker optimal komfort uanset temperaturen udenfor.

Hør mere om luft til luft varmepumper som aircondition

Få en uforpligtende samtale om dit behov for en luft til luft varmepumpe, og hør samtidig, hvordan du kan spare penge på din varmeregning og komme i gang med din grønne omstilling.

Bliv kontaktet, og hør mere om luft til luft varmepumper.

Telefonnummer *

Brug en luft til luft varmepumpe som airconditon

Om sommeren er det meget belejligt at være indehaver af en luft til luft varmepumpe, da den kan fungere som aircondition.

Mange søger f.eks. i sommerhuse og kolonihavehuse i sommermånederne, og her vil en luft til luft varmepumpe kunne skabe en behagelig temperatur i varmen.

Er du en af dem, der arbejder hjemme i løbet af sommeren, vil en luft til luft varmepumpe kunne køle dit hjemmekontor.

En luft til luft varmepumpe er også en oplagt løsning til soveværelset, så du kan sove i en behagelig temperatur uden at have vinduet åbent. Således slipper du for myg og eventuel larm fra gaden.

Brug En Luft Til Luft Varmepumpe Som Airconditon

En luft til luft varmepumpe skaber bedre indeklima

Foruden en lavere varmeregning og varmeapparat og aircondition i et kommer du også til at opnå et langt bedre indeklima i din bolig, når du investerer i en luft til luft varmepumpe. Varmepumpen sørger nemlig for en god cirkulation af luft og varme og bidrager generelt til et godt indeklima.

En luft til luft varmepumpe sørger for, at du undgår fugtig og indelukket luft i dit hjem, da den også affugter i mindre grad, ligesom den via et specielt filter filtrerer pollen, bakterier/vira, lugt og støv fra.

Bedre Indeklima Med En Luft Til Luft Varmepumpe

Producér din egen strøm til din luft til luft varmepumpe

Du kan kombinere din luft til luft varmepumpe med solceller og derved opnå en mere bæredygtig og energieffektiv opvarmnings- og nedkølingsløsning.

Solceller genererer elektricitet fra solens energi til din bolig, og således kan du blive selvforsynende.

Elektriciteten, som solcelleanlægget har genereret, kan bruges til at drive din varmepumpe, når den eksempelvis skal køle dit hjem ned på en varm sommerdag, og således behøver du ikke trække strøm fra det konventionelle elnet.  

Hos Modstrøm sidder vores energivejledere klar til at rådgive dig om, hvordan du bruger energien bedst og får en mere bæredygtig bolig.

Producér Din Egen Strøm Til Din Luft Til Luft Varmepumpe

Hvad koster det at bruge en luft til luft varmepumpe som aircondition

Hvad det præcis koster at bruge din luft til luft varmepumpe som aircondition, varierer alt efter, hvilken luft til luft varmepumpe du har installeret i dit hjem og selvfølgelig strømpriserne den pågældende dag.

Om sommeren er der dog langt lavere efterspørgsel på strøm end om vinteren, og det gør, at strømpriserne er lave i sommermånederne. Derved kan du en varm sommerdag køle dit hjem med din luft til luft varmepumpe, uden at det koster en bondegård.

Miljøvenlig og billig opvarmningskilde

En luft til luft varmepumpe egner sig bedst til at opvarme mindre boliger, garager eller fritidsboliger, såsom sommerhuse eller kolonihavehuse.

Til større boliger er luft til luft varmepumpen en miljøvenlig og billig supplerende opvarmningskilde.

Du kan bruge din luft til luft varmepumpe året rundt - om vinteren er den din supplerende varmekilde, og om sommeren kan den fungere som aircondition. Således kan din luft til luft varmepumpe opretholde komforten i dit hjem året rundt.

Find ud af om en varmepumpe passer til din bolig

Luft Til Luft Varmepumpe Er En Miljøvenlig Og Billig Opvarmningskilde

Hvad koster en luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe er en løsning, hvor du får en billig, effektiv og energibesparende varmekilde, der sænker din varmeregning. Derudover forkorter denne type varmepumpe fyringssæsonen, forbedrer dit indeklima, og du kan bruge varmepumpen som aircondition om sommeren.

Den vejledende pris på en luft til luft varmepumpe ligger fra 12.495 kr. og op til 38.995 kr., inkl. vejledning, montage og installation. Prisen på en luft til luft varmepumpe afhænger bl.a. af model, energimærke, størrelse og design, og om vi skal bortskaffe din tidligere varmekilde.

Betal varmepumpen i rente- og gebyrfrie rater

Det skal være nemt at komme i gang med en bæredygtig bolig og få et godt indeklima, og hos Modstrøm mener vi, at alle har ret til grøn omstilling.

Derfor kan du hos os betale alle energioptimeringsprojekter rente- og gebyrfrit over din elregning. Det eneste det kræver, er, at du samtidig er elkunde hos os.

Bliv kunde i dag og del betalingen af bæredygtige energioptimeringsprojekter op i overskuelige mindre bider over elregningen. 

Gebyr Og Rentefri Betaling

Modstrøm er total leverandør

Investerer du i en luft til luft varmepumpe fra Modstrøm, er vi mere end bare en leverandør – vi er din partner gennem hele processen. Fra det øjeblik du beslutter dig for at forbedre dit indeklima og spare på din energiregning, til varmepumpen er installeret og i fuld drift, er vi med dig hvert skridt på vejen.

Professionel rådgivning: Vores eksperter står klar til at vejlede dig i valget af den ideelle luft til luft varmepumpe. Vi tilpasser løsningen, så den passer til dit behov og dit budget.

Nem levering og hurtig installation: Vi sørger for både at levere, installere og montere din luft til luft varmepumpe. Således skal du ikke bekymre dig om tekniske detaljer.

Serviceeftersyn: Hos Modstrøm tilbyder vi også eftersyn og service af din varmepumpe, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Serviceaftale på luft til luft varmepumpe

Som totalleverandør af din luft til luft varmepumpe tilbyder vi også eftersyn og service.

Når du investerer i en luft til luft varmepumpe, skal den ifølge den pågældende lovgivning til et eftersyn én gang om året, hvis den indeholder mere end et kilo kølemiddel.

Dette eftersyn bliver foretaget af en af vores autoriserede installatører, som har til formål at sikre, at du får det fulde udbytte ud af din varmepumpe. Derfor skal du ikke selv ud og lede efter en autoriseret installatør.

Et årligt eftersyn sikrer vedligeholdelse, at din varmepumpe fungerer optimalt, og at du får det fulde udbytte ud af den.

Luft Til Luft Varmepumpe Serviceaftale
Luft til luft varmepumpen som opvarmningskilde

En luft til luft varmepumpes primære funktion er faktisk ikke at køle dit hjem ned om sommeren. Om vinteren og når det er koldt udenfor, genbruger og udnytter den varmen i udeluften til at opvarme din bolig.

En luft til luft varmepumpe er, ligesom en luft til vand varmepumpe, en miljøvenlig varmekilde og har mange fordele. Først og fremmest kan en investering i en luft til luft varmepumpe gavne dig økonomisk, idet den kan give dig en markant lavere varmeregning. Derudover sparer du miljøet for CO2, da det er en miljørigtig varmekilde. Ydermere er det en yderst effektiv varmekilde, da den producerer op til fire gange så meget varmeenergi, som den forbruger.

Læs mere om luft til luft varmepumpen som opvarmningskilde

VE godkendt

Hos Modstrøm er flere af vores medarbejdere VE-godkendte eksperter.

Det betyder, at vores team er certificeret inden for vedvarende energi og opfylder de højeste standarder for bæredygtighed.

Vores VE-godkendte medarbejdere har ekspertisen til at rådgive dig om, hvordan du bedst kan optimere dit energiforbrug ved at integrere vedvarende energiløsninger som eksempelvis varmepumper.

Hør mere om varmepumpen som aircondition

Modstrøm Er VE Godkendt Til Varmepumper