Vølund varmepumpe

Produceret i norden – designet til det danske vejr

 1. Høj SCOP-værdi
 2. Lavt lydniveau
 3. Lang levetid
 4. Naturligt kølemiddel
 5. Support døgnet rundt
Vølund varmepumpe foran hus

En luft til vand varmepumpe fra Vølund

Hos Modstrøm forhandler vi flere serier af luft til vand varmepumper fra Vølund, som også kommer i forskellige størrelser. Det betyder, at uanset størrelsen på dit hus, findes en luft til vand varmepumpe fra Vølund, der passer til netop din bolig.

Fælles for Vølunds varmepumper er, at de alle er produceret i norden, de er udviklet til det danske klima og er effektive helt ned til 25 graders frost. Derudover er Vølunds varmepumper nemme at installere og har et meget lavt lydniveau, så du bliver ikke generet af larm fra luft til vand varmepumpen i hverdagen.

Når du investerer i en luft til vand varmepumpe fra Vølund, får du NIBE Uplink med i købet. Det er et meget brugervenligt system, der giver dig mulighed for at styre og overvåge din varmepumpe via. din smartphone, tablet eller computer, og hvis du oplever problemer, har du som kunde mulighed for support døgnet rundt gennem Vølund.

Få et tilbud på en varmepumpe

Spar op til 40.000 kr. om året

Se om en varmepumpe kan betale sig for dig.

Et tilbud inkluderer:

 1. Varmepumpe & Installation
 2. Varmepumpe & Installation
 3. Service
 4. Service
 5. Afkobling af dit gamle fyr
 6. Afkobling af dit gamle fyr
Adresse
Varmepumpe Tilbud 6
Varmepumpe Tilbud 6

Høj SCOP

Er man på udkig efter en varmepumpe, kommer man ikke udenom begrebet SCOP-værdi.

SCOP står for "Seasonal Coefficient of Performance" og er et mål for effektiviteten af en varmepumpe i opvarmningstilstand i løbet af en varmesæson. Det angiver forholdet mellem den samlede varmeenergi, som pumpen producerer i løbet af en varmesæson, og den samlede mængde elektrisk energi den forbruger i samme periode. Jo højere SCOP-værdi, jo mere effektiv er varmepumpen til at omdanne elektricitet til varme.

Vølunds luft til vand varmepumper er så energieffektive, at de har en SCOP-værdi på 5,0. Det betyder altså, at de på årsbasis leverer hele fem gange så meget energi, som de bruger.

Vølund varmepiumpe med høj SCOP værdi

Bliv kontaktet og hør mere om varmepumper

Få en uforpligtende samtale om dit behov for en Vølund varmepumpe, og hør samtidig, hvordan du kan spare penge på din varmeregning og komme i gang med din grønne omstilling.

Bliv kontaktet, og få et tilbud på en Vølund varmepumpe.

Telefonnummer *
Adresse *
Adresse *

Priser på Vølund varmepumper

Når du skal indhente priser på luft til vand varmepumper, er det yderst vigtigt, at du undersøger, hvad der er inkluderet i prisen.

Modstrøms pris på en luft til vand varmepumpe fra Vølund starter fra 140.000 kr. inkl. levering og montering. Vi er altså mere end bare en leverandør – vi er din partner gennem hele processen.

Fra det øjeblik du beslutter dig for at spare på din varmeregning, til varmepumpen er installeret og i fuld drift, er vi med dig hvert skridt på vejen. Læs mere om Modstrøm som totalleverandør her.

Klik her, og få et uforpligtende tilbud på rådgivning, levering og montering af en Vølund varmepumpe.

Vi leverer og installerer varmepumpen

Mulighed for gebyr og rentefri betaling over elregningen

Det skal være nemt at komme i gang, og hos Modstrøm mener vi, at alle har ret til grøn omstilling. Derfor kan du hos os betale alle energioptimeringsprojekter rente- og gebyrfrit over din elregning. Det eneste det kræver, er, at du samtidig er elkunde hos os. 

Få en fordelagtig elaftale, hvor du kan betale energioptimeringsprojekter såsom en varmepumpe rente- og gebyrfrit over elregningen.

Serviceaftale på luft til vand varmepumpe

Hos Modstrøm kan vi også hjælpe med en serviceaftale på din luft til vand varmepumpe fra Modstrøm.

En serviceaftale vil forlænge din varmepumpes levetid og sikre dig optimal ydeevne.

Ifølge loven skal service af en luft til vand varmepumpe foretages én gang årligt.

Serviceaftale på varmepumpe