Gør dit forbrug til fortjeneste

I Modstrøms nylige kundetilfredshedsundersøgelse fremgår det at hele 80 % af vores kunder går op i klimaet og mange efterspørger flere tips til at spare på strømmenDet forpligter, og derfor har vi udviklet endnu flere grønne tiltag, som du med fordel kan udnytte. Vi har lanceret vores app Modstrøm: "Energi I Øjenhøjde" og Energiberegneren, hvis formål begge er at hjælpe med at gøre danskerne mere bevidste om deres energiforbrug.

Klimasamvittighed giver økonomisk gevinst

At så mange af vores kunder er energi- og klimabevidste, kan vi kun være stolte af. Det motiverer os til at fortsætte vores søgen efter nye tiltag og ideer, der hjælper dig til at spare penge og nedsætte dit forbrug. Det kan du f.eks. allerede i kraft af Energiberegneren og vores Modstrøm app "Energi i Øjenhøjde".  I år mente 50 % af vores kunder, at de er blevet mere bevidste om deres energiforbrug siden de blev kunder hos Modstrøm, og næste år satser vi på endnu flere.

Hvor meget kan du spare? Energiberegneren hjælper parcelhusejeren til konkret og meget præcist at kunne udregne, hvor energieffektiv din husstand er. Pernille, vinderen af et års strøm, beskriver netop spare-tips og klimabevidstheden som en af de centrale årsager til at hun valgte Modstrøm. På Energiberegneren fremgår det også, at Modstrøms kunder er 21 % mere energibevidste end den gennemsnitlige el-kunde i Danmark, og at hele 40 % af kunderne i forvejen har taget de nødvendige forbehold for at spare på deres energibrug. Du kan selv prøve Energiberegneren, og udregne hvor meget og hvordan du kan spare på energien.

Følg med på farten Hvis man har en elaflæser fra Modstrøm, som aflæser elmåleren hver time, er det praktisk altid at kunne følge de priser, der opkræves i løbet af dagen. Derfor har Modstrøm udviklet sin egen app; et værktøj til dig, der ønsker at optimere dit energibrug i hverdagen på et håndgribeligt plan - vi kalder det "Energi i Øjenhøjde". Her kan du følge prisudviklingen på el, så du ved fra dag til dag hvornår det er billigst at bruge strøm. Dertil får du brugbare spare-tips, og et overblik over apparater i hjemmet som sluger mest energi.