Slå græs med fødderne oppe - køb en klimavenlig robotplæneklipper fra GARDENA

Nyt tilbud i Klimabutikken: Lækre lydsvage batteridrevne og 100 % klimavenlige robotplæneklippere fra GARDENA. Plænepleje har aldrig været lettere.

Du kan lege med dine børn eller slappe af med god bog mens din GARDENA-robotplæneklipper klipper græsset – eller du kan få den lille robot til at knokle mens du er på arbejde. Robotteknologien har aldrig været mere effektiv og driftssikker end nu.

Græsset bliver grønnere og dit mos forsvinder…

En robotplæneklipper fra GARDENA kører helt uden udstødningsgasser på et stærkt litium-ion 18 V/1,6 Ah batteri, som er både pålidelig og energibesparende. Derfor kan du med god samvittighed slå græsset flere gange om ugen. Desuden forbedrer hyppig græsslåning græssets vækst, så du slipper ovenikøbet for mos i plænen.

Du kan købe flere forskellige GARDENA robotplæneklippere i KlimabutikkenTM, hvor vi sælger dem fra kr. 9.995 og op.

Sikkerheden er i top på alle produkter – eksempelvis standser knivene med det samme, hvis plæneklipperen løftes, ligesom den kan standses når som helst via en nemt tilgængelig stopknap. Den ruller selv hen til ladestationen efter behov og kan programmeres. Læs mere om produkterne og havepleje på Gardenas website.

Fakta om KlimabutikkenTM

I KlimabutikkenTM har vi samlet et lang række produkter til dig, som vil sænke dit energiforbrug og få en mere klimavenlig hverdag. Alle produkter er udvalgt så de hjælper vores kunder med at reducere, forstå eller flytte deres energiforbrug til mere grønne løsninger. Læs mere om Modstrøm - et energiselskab med mennesker på en misssion.