Global varmerekord - spar på energien

Vi har lige haft global varmerekord - igen. Ifølge NASA er den menneskeskabt. Det understreger, hvor vigtigt det er, at vi alle sparer på energien.

den. 6. juli 2016

Vi nød majsolens dansen, men den netop overståede maj måned er den varmeste nogensinde, viser de målinger den internationale meteorologiske organisation har lavet siden slutningen af 1860erne. Desværre er varmerekorden ikke en enkeltstående begivenhed da en række måneder de seneste år slår gamle rekorder på stribe. Læs mere om den globale varmerekord i Politiken. 

Vejret bliver både varmere og voldsommere. Og selvom det varmere vejr kan være dejligt på kort sigt, så vil vi i Danmark opleve markant flere skybrud og orkanlignende vejrfænomener. I følge forskningen er drastiske klimaforandringer i Danmarks de næste 40-50 år uigenkaldelige. 

Spar på dit energiforbrug

Både El Nino og menneskelig adfærd bærer en del af skylden for de høje temperaturer i år og den bagvedliggende globale opvarmning. Derfor er Modstrøms filosofi om, at den eneste sande grønne kilowatt-time er den, du ikke bruger, vigtigere end nogen sinde. Det handler om at vi alle skærer ned på vores energiforbrug til gavn for både klima og energiregning.

Modstrøms kunder sparer mere på energien, end andre forbrugere. Det viser tal fra Energistyrelsen og Modstrøms kundedatabase. 

Bliv kontaktet af Modstrøm

Vil du høre mere om hvordan Modstrøm kan hjælpe dig med at reducere dit elforbrug, så du sparer på sin elregning samtidig med at du skåner miljøet? Udfyld denne formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.