LED pærer - indlysende effektive

LED pærer er effektive og holder op til 25 år før de skal udskiftes. Så skift til LED pærer og snyd din elregning for tusindvis af kroner.

Hvor kraftigt et lys har du brug for? Du kan få LED pærer, som passer til enhver situation. LED spots giver et præcist, retnings-bestemt lys, som er særlig velegnet til kontorarbejdspladser, køkkener, natlamper eller indbyggede spots på fx et badeværelse eller i et butikslokale. Almindelige LED pærer giver det samme varme lys, som vi kender fra de gamle glødepærer og er ideelle til et hyggehjørne i en stue eller belysning på en restaurant.

Modstrøms Klimabutik har et bredt udvalg af LED-pærer, og du kan købe både LED spots og LED pærer med stor og lille fatning. Du kan købe med rabat, hvis du er sparegarantikunde eller kunde med vores Klimapakke eller Fordelspakke. 

Fordele ved LED pærer: lysende klare og langtidsholdbare

Fordelen ved LED pærer er mange. Først og fremmest deres lave energiforbrug og særlig lange levetid, som gør dem til det klart billigste valg i længden. Med en levetid på op til 25 år, så stikker de af fra glødepærer, som holder 1 år, og sparepærer, som holder op til 10 år.

For de andet har LED pærer en utrolig god farvegengivelse og fås med både et koldt og et varmere hvidt lys. De er også velegnede til lysdæmpere. Vær dog opmærksom på, at de kræver en speciel lysdæmper. 

For det tredje er LED pærer meget miljøvenlige og har et højt energimærke på A+ eller derover. LED pærer leverer meget mere lys til meget mindre strøm.

Læs om flere fortrin og brug Modstrøms tjekliste, når du køber LED pærer (information om Ra-værdi, luhmen, farvetemperatur mv.). Husk også at købe dine LED pærer fra den samme produktionsserie, hvis de skal lyse med helt samme farve.

Find flere råd til at finde en rette elpære på Energistyrelsens hjemmeside.

Se også nedenstående video med handvymanden Kunos gode råd til valg af den rette elpære.