Nye Sparegarantikunder sparer 138.000 kilowatt-timer

Modstrøm har sendt LED pærer ud til alle kunder, der i marts måned sagde ja tak til Modstrøms nye SparegarantiTM. Det er også et ja tak til at spare både penge og kilowatt-timer på deres sparerejse med Modstrøm.

 

19. maj 2016

 

Der er travlhed ved pakkebordene hos Modstrøm. Nye Sparegarantikunder skal have LED pærer med i den særlige velkomstpakke, alle får ved opstart hos selskabet.

 

Her den 1. maj startede Sparegarantien for de første af vores kunder, og det ser ud til at vi sender mere end 1.500 pakker ud alene i maj måned”, siger Anders Millgaard, Modstrøms administrerende direktør. Hver pakke indeholder tre LED pærer, så lige nu er mere end 4.500 LED pærer på vej ud til kunder i hele landet.

 

Sparegarantier er en naturlig del af elselskabets forretningsgrundlag, som netop bygger på filosofien om at den eneste rigtige kilowatt-time er den, der aldrig bliver brugt. Og ubrugte kilowatt-timer kommer der mange af. Hvis alle 4.500 LED pærer erstatter halogen og almindelige pærer, så svarer det alene til, at Modstrøm kunder sparer 138.000 kilowatt-timer på elregningen.

 

En guidet sparerejse

Sparegarantien er en del af den normale abonnementspris hos Modstrøm og koster ikke ekstra. Til gengæld kommer kunderne med på en guidet sparerejse fyldt med blandt andet relevante sparetips, individuel energirådgivning og gode priser på klimavenlige produkter.

 

Det er meget enkelt – lige siden vi startede salg tilbage i 2008, har vi fokuseret på at hjælpe vores kunder til at bruge mindre energi, og det fortsætter vi selvfølgelig med. Velkomstpakken er blot en lille del af Sparegarantien. Med vores service ’Grønt Kvarter’ giver vi individuel rådgivning og tips til at spare på det samlede energiforbrug – ikke kun elregningen”, fortæller Anders Millgaard.

 

Og hvis kunderne ønsker energiforbedringer, som er mere komplicerede end blot at skifte elpærer, kan Modstrøm også hjælpe med at indhente tilbud og få alle opgaver afsluttet. Modstrøm gennemfører en del isoleringsprojekter sammen med kunder – eksempelvis udskifte oliefyr, installere varmepumpe eller udskifte vinduer.

 

Læs mere: