LED - et indlysende valg for danske virksomheder

Antallet af LED pærer på store danske virksomheder eksploderede i 2015 og mere end 60% har skiftet de almindelige pærer ud. Men mange små og mellemstore virksomheder bruger endnu ikke LED selvom de kan spare mange penge. Det vil Modstrøms energirådgivere gerne hjælpe dem i gang med i løbet af Den Grønne Time.

den 12. september 2016

En ny undersøgelse fra Energistyrelsen viser en voldsom stigning i udbredelsen af LED belysning i danske virksomheder. Blandingen af en markant mindre elregning og en stor lyskvalitet har gjort LED pærer til det indlysende valg for de fleste. Over halvdelen af de danske virksomheder købte og installerede deres LED lys i 2015. 

De små og mellemstore virksomheder har ikke LED!

Blandt virksomheder med LED installationer er der en markant overvægt af de helt store, ligesom det primært er detailhandlen og firmaer med store salgs- og udstillingsarealer, som har skiftet. Læs artiklen "Danske virksomheder har set lyset" på Energistyrelsens hjemmeside.

Men de små og mellemstore virksomheder har endnu ikke set LED lyset. Det er der råd for, og et oplagt skridt på vejen er en uforpligtende snak med Modstrøms energirådgivere. Bliv kontaktet vedrørende Modstrøms Grønne Time. 

Book en energirådgiver til Den Grønne Time

Vores kvalificerede energirådgivere gennemgår din virksomheds energiforbrug (belysning, el og varme) og dine muligheder for at spare på det. Vi rykker helt ud på din virksomhed til en uforpligtende gennemgang. 

I 2015 lavede Modstrøm 200 aftaler med virksomheder, som skar op til 80% af deres lysregning, og mellem 10 og 30 % af deres samlede elregning. Vi lytter til dine behov, ønsker og økonomiske muligheder, og derfor finder vi alle sparemulighederne. Læs om tilfredse erhvervskunder her

Du kan også købe dine LED pærer direkte i Klimabutikken.