Den eneste sande grønne kilowatt-time er den, der aldrig bliver brugt

Hos Modstrøm arbejder vi hver dag for at spare på din strøm. Det gør vi, fordi vi mener, at den billigste og eneste sande grønne kilowatt-time er den, du ikke bruger.

I dag er det svært at spare penge alene på prisen af el, da distributionsafgift, skatter og afgifter udgør langt den største del af den samlede elregning. Til gengæld er der meget at spare på ændret adfærd, og vi bruger derfor meget energi på at inspirere vores kunder til energibesparelser. Det fortæller Modstrøms produktudvikler, Ida Hessellund Bojesen:

Det reelle miljøhensyn kan man først tage, hvis man bliver bevidst om sit eget forbrug. Der er ikke rigtigt nogen vej uden om. Man skal se sig selv i øjnene som forbruger og prøve at se på, hvordan man selv kan reducere sit elforbrug og sit energiforbrug.”

Som Danmarks klimabevidste energiselskab er Modstrøms vision, at bæredygtighed skal kunne betale sig. Som kunde hos Modstrøm får du mulighed for at gøre en forskel, og det hele starter med, at du forholder dig til dit energiforbrug.

Sparerejse og sparegaranti
Sammen tager vi på en sparerejse, hvor vi hjælper med at reducere dit samlede energiforbrug og spare penge på din energiregning. Vi bevidstgøre dig som energiforbruger og motiverer dig til at ændre vaner og gennemføre energiforbedringer inden for el, varme og vand. Samtidig får du sparetips, sæsonbetonede energispareforslag, gode tilbud på produkter i Klimabutikken og målrettet og personlig rådgivning til netop din boligs behov.

Vores kombination af solide produkter og kvalificeret energivejledning har gjort vores koncept så stærkt, at vi kan tilbyde nye kunder en regulær sparegaranti. Det kan vi, fordi vi er sikre på, at din energiregning vil blive mindre efter dit skifte til Modstrøm. 

Læs mere om, hvordan du kommer i gang med at spare på energien og elregningen her:
https://www.modstroem.dk/#modstromsparegaranti

Du er også meget velkommen til at kontakte kundeservice på telefon 82 100 200 eller udfylde dine kontaktdata her så  kontakter vi dig med et godt tilbud.

Se videoen, hvor Ida fortæller, hvordan du kommer i gang med energibesparelser:

Hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at reducere dit energiforbrug

Hos Modstrøm kan du få et mindre energiforbrug. Derfor er vi det eneste elselskab i Danmark med en regulær SparegarantiTM. 
Få en opringing - helt uforpligtigende selvfølgelig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Navn *
Adresse *
Telefon *
Email *
Postnummer *