Hvad betyder grøn fornuft og sund energi?

Det kan betale sig at være miljøbevidst. Modstrøms energivejledere rådgiver virksomheder om rentable energiforbedringer, der kan ses på bundlinjen.

Når vores energivejledere besøger en virksomhed, der overvejer at skifte el-leverandør, ser vi på meget mere end elprisen. Vi vejleder om lys- og energioptimering, så din virksomhed både får en lavere elregning hos Modstrøm og en mere energivenlig hverdag.

Der kan nemlig være mange penge at spare på at gå energiforbruget efter, så man er sikker på, at der ikke findes skjulte energislugere i virksomheden. Det fortæller Lars Larson, der er energirådgiver i Modstrøm:

Under et besøg hos en detailbutik på et strøg i det nordsjællandske kom vi til at snakke om deres el-radiatorer. Det førte til, at vi fik skiftet el-radiatorerne ud med varmepumper og fik reduceret forbruget markant. Samtidig fik de faktisk en bedre og mere jævn varme i butikken end tidligere.

Lystjek medfører besparelser på mellem 10 og 30 procent
På Modstrøms virksomhedsbesøg tilbyder vi også et komplet lystjek af virksomheden. Det gør vi, fordi vi ved, at lyset typisk er en af de største udgifter på erhvervsvirksomheders elregning. Som erhvervskunde kan du derfor hurtigt spare mellem 10 og 30 procent på din elregning alene ved at få installeret LED-pærer.

Modstrøms lystjek er et godt eksempel på, hvordan vores energivejledning gør det nemt at komme i gang med rentable energiforbedringer, der både gøre en forskel for klimaet og bundlinjen. Vi sælger ikke bare strøm. Vi hjælper også vores kunder med at reducere energiforbruget. Det kalder vi grøn fornuft og sund økonomi.

Modstrøms ’Energitjek Erhverv’ er et gratis tilbud målrettet erhvervskunder, hvor vores energivejledere rådgiver dig om din virksomheds energiforbrug og kommer med anbefalinger til mulige energiforbedringer. Læs mere om vores ’Energitjek Erhverv’ her

Se videoen, hvor Lars fortæller, hvordan en erhvervskunde har reduceret forbruget markant.

Hør mere om, hvordan Modstrøm kan hjælpe dig med at reducere dit energiforbrug

Så kontakter vi dig - helt uforpligtigende selvfølgelig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.