Hvordan kan jeg nemt spare på energien?


Modstrøm gør det let at spare på energien. Vi hjælper dig i gang med energiforbedringer, der giver dig et mindre energiforbrug og en lavere elregning.

Modstrøm er Danmarks klimabevidste energiselskab. Vi sælger ikke bare strøm, vi hjælper også vores kunder med at reducere energiforbruget. Det gør vi, fordi der er store besparelser at hente ved at blive bevidst om sit energiforbrug.

Når du ved, hvor meget energi du forbruger, har du nemlig mulighed for at ændre adfærd, så dine vaner bliver mere energibevidste. Hos Modstrøm vejleder vi dig derfor om, hvordan du selv kan gøre en forskel i hverdagen. Samtidig anbefaler vi dig en række produkter, som vi erfaringsmæssigt ved kan reducere dit energiforbrug. Det fortæller Modstrøms energirådgiver, Claus Bahrenscheer:

En mulighed er at skifte til nye elektroniske termostater, der gør, at du sparer adskillige procent på din varmeregning. En anden mulighed er at skifte de gamle pærer til LED-pærer, da der er meget store besparelser at hente her. Der er tale om små ændringer, der kan skabe store besparelser, hvis bare du bliver opmærksom på mulighederne.

Sparerejse og sparegaranti
Når du bliver kunde hos Modstrøm, tager vi på en sparerejse. Vi hjælper dig med at reducere dit energiforbrug, så du sparer penge på din energiregning. Vi hjælper dig til at blive en opmærksom energiforbruger, og vi motiverer dig, så det bliver let at ændre vaner og gennemføre de energiforbedringer, vi foreslår. Du får også sparetips, forslag til hvordan du kan spare på energien året rundt og løbende personlig rådgivning.

Derudover tilbyder vi vores kunder en regulær sparegaranti. Det er muligt, fordi vores kombination af solide produkter og kvalificeret energivejledning har gjort vores koncept så stærkt, at vi er sikre på, at du vil få en mindre energiregning efter dit skifte til Modstrøm. 

Læs mere om, hvordan du kommer i gang med at spare på energien og elregningen her 


Du er også meget velkommen til at kontakte kundeservice på telefon 82 100 200 eller udfylde dine kontaktdata her så kontakter vi dig med et godt tilbud.

Se video, hvor Claus fortæller, hvordan selv små ændringer kan skabe store besparelser.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Navn *
Adresse *
Telefon *
Email *
Postnummer *