Modstrøm hjælper Hundested Kro & Hotel med at spare penge på strømmen med energioptimering

Modstrøms hjælp til energioptimering har resulteret i store besparelser på energiforbruget hos Hundested Kro & Hotel. 

Vil du også høre, hvordan Modstrøm kan hjælpe dig med at reducere dit energiforbrug? Klik her

Hundested Kro & Hotel har ligget på havnen i Hundested i næsten 200 år. Siden 1961 har kroen, hotellet og de 46 værelser været drevet af kroejer Kim Foss og hans familie. I 2015 indgik de et samarbejde med Modstrøm om at spare energi og penge ved at energioptimere bygningerne. Det fortæller Kim Foss:

"Modstrøm kontaktede mig og sagde, at de kunne lave en bedre aftale, end den jeg havde. Jeg sagde, at det måtte komme an på en prøve. Og det har jo vist sig, at Modstrøm kunne give mig en betydelig bedre aftale. 

Energioptimeringen var tjent ind efter halvandet år
Samarbejdet med Modstrøm startede med et uforpligtigende energitjek, hvor en af Modstrøms energivejledere gennemgik bygningerne med henblik på fremtidige energibesparelser. Gennemgangen resulterede i en række anbefalinger til energibesparelser, der gjorde det let for Hundested Kro & Hotel at komme i gang med energiforbedringerne. 

Jeg havde en konsulent på besøg fra Modstrøm, der kiggede på mit energiforbrug og simpelthen regnede sig frem til, hvad jeg kunne spare. Ved at skifte alle vores almindelige pærer ud med LED-pærer, kunne vi tjene alle udgifter til energioptimeringen ind på halvandet år,” siger Kim Foss. 

Samarbejdet har været godt fra starten
Den store besparelse ved skiftet til LED-pærer skyldes blandt andet, at Hundested Kro & Hotel har åbent 365 dage om året, og det medførte et stort årligt energiforbrug. Investeringen i energioptimeringen blev automatisk udlignet af de besparelser på elregningen, som energiforbedringerne medførte. 

I dag beholder Kim Foss selv den månedlige besparelse ved Modstrøms energioptimering, og han er glad for sit skifte til Modstrøm:

Modstrøm ville spare mig for nogle penge, og samarbejdet har været fint fra starten af. 

Modstrøms ’Energitjek Erhverv’ er et gratis tilbud målrettet erhvervskunder, hvor vores energivejledere rådgiver dig om din virksomheds energiforbrug og kommer med anbefalinger til mulige energiforbedringer. 
Læs mere om vores ’Energitjek Erhverv’ her


Kim Foss fra Hundested Kro & Hotel har været kunde hos Modstrøm siden 2015 og abonnerer på Fordelspakken. Læs mere om Fordelspakken her

Hør mere om, hvordan Modstrøm kan hjælpe dig med at reducere dit energiforbrug

Så ringer vi dig op - helt uforpligtigende selvfølgelig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.