Modstrøm leverer rentable energiforbedringer til Masentia

Modstrøms forslag til energioptimeringer har på kun halvandet år reduceret Masentias energiforbrug og elregning væsentligt.

I Odense ligger Masentia, der i mere end 50 år har leveret avanceret produktionsudstyr, bearbejdningscentre og værktøjsmaskiner til industrien.

Med kunder som Lego, Grundfos, Danfoss og Novo Nordisk er langsigtede relationer afgørende for virksomheden. Da Masentia valgte at skifte el-leverandør, var det derfor også vigtigt at vælge rigtigt første gang. Det fortæller Financial Manager i Masentia, Peter Aagaard:

"Der er jo rigtig mange elselskaber på markedet, men Modstrøm var et af de navne, som vi havde hørt om før. Konsulenten, der kontaktede os, var flink og rar, og så kom der en aftale i hus.

Lystjek medførte rentable energiforbedringer
Masentia fik herefter besøg af Modstrøms energivejledere, der gennemgik hele virksomheden med henblik på, hvor de største energibesparelser kunne hentes i fremtiden. Gennemgangen resulterede i en række anbefalinger til energioptimeringer, der gjorde det let for Masentia at komme i gang med energiforbedringerne.

På baggrund af Modstrøms forslag til rentable energiforbedringer valgte Masentia blandt andet at få installeret LED-pærer, da lyset typisk er en af de største udgifter på erhvervsvirksomheders elregning.

Når vi vejleder vores erhvervskunder om lys- og energioptimering, får de både en lavere energiregning og en mere energivenlig hverdag. Virksomhederne, der følger vores anbefalinger, sparer hurtigt mellem 10 og 30 procent af deres samlede elregning samtidig med, de gør en forskel for klimaet,” siger Anders Millgaard, direktør i Modstrøm.

Investeringen blev finansieret af energioptimeringen
Masentias investering i energioptimeringen blev automatisk finansieret over elregningen. Det gav virksomheden et samlet overblik over investeringen og de besparelser som energioptimeringen løbende medførte. Det fortæller Peter Aagaard:

Det blev integreret i vores aftale, at de investeringer, som energioptimeringen krævede, kunne håndteres hensigtsmæssigt gennem den elregning, som vi i øvrigt skulle have. Derudover var det selvfølgelig væsentligt, at vi kunne konstatere, at vores energiforbrug var blevet lavere.

Efter halvandet år var Masentias investering i energioptimeringen automatisk udlignet af de besparelser på elregningen, som energiforbedringerne medførte. I dag beholder virksomheden selv den månedlige besparelse ved Modstrøms energioptimering.

Peter Aagaard og Masentia har været kunde hos Modstrøm siden 2014 og abonnerer på Fordelspakken. Læs mere om Fordelspakken her

Modstrøms ’Energitjek Erhverv’ er et gratis tilbud målrettet erhvervskunder, hvor vores energivejledere rådgiver dig om din virksomheds energiforbrug og kommer med anbefalinger til mulige energiforbedringer. Læs mere om vores ’Energitjek Erhverv’ her

Hør mere om, hvordan Modstrøm kan hjælpe dig med at reducere dit energiforbrug

Så ringer vi dig op - helt uforpligtigende selvfølgelig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.