Modstrøm reducerer fitnesscenters energiforbrug med 25 procent

Modstrøms energivejleder hjalp Aarslev Fitness effektivt i gang med energioptimeringen af virksomhedens lokaler. Udskiftningen af spots og lysstofrør til LED har i dag resulteret i store besparelser.

Syd for Odense ligger Aarslev Fitness, der råder over hele 900 kvadratmeter med en bred vifte af træningsfaciliteter. En dag blev virksomheden kontaktet af Modstrøm, der tilbød at komme forbi til et gratis energitjek. Og det ville ejer Henrik Ærboe gerne tage imod:

"Vi blev kontaktet af en konsulent fra Modstrøm, der spurgte, om han måtte komme forbi og fortælle lidt om, hvordan vi kunne spare penge på vores energiforbrug. Jeg havde selv haft i tankerne, at vi skulle lave energibesparelser, så det var ikke svært at sige ja til besøget,” siger han.

Henrik fik en uforpligtende snak med Modstrøms energivejleder om, hvordan Aarslev Fitness kunne optimere energiforbruget. Energivejlederen gennemgik virksomhedens lokaler og kom efterfølgende med et bud på, hvilke energiforbedringer der bedst kunne betale sig, og hvor de største energibesparelser kunne hentes i fremtiden.

Modstrøms energitjek resulterede i en besparelse på 25 procent
Modstrøms anbefalinger gjorde det let at komme i gang med en effektiv energioptimering hos Aarslev Fitness. For Henrik var det afgørende, at investeringen i energiforbedringerne blev brugt på det rigtige, og Modstrøms råd og vejledning hjalp ham til at kvalificere beslutningen om, hvor der skulle sættes ind.

Vi skal selvfølgelig hele tiden kigge på, hvor vi kan spare penge, og det kan vi på strømmen. Problemet har været, at det er en bekostelig affære at skifte alt på 900 kvadratmeter, men Modstrøm havde idéen til, hvordan det skulle realiseres," fortæller Henrik, og fortsætter:

Vi har i dag fået udskiftet alle vores spots og lysstofrør til LED, og det giver os en årlig besparelse på vores energiregning på omkring 25 procent.

Modstrøms ’Energitjek Erhverv’ er et gratis tilbud målrettet erhvervskunder, hvor vores energivejledere rådgiver dig om din virksomheds energiforbrug og kommer med anbefalinger til mulige energiforbedringer. Læs mere om vores ’Energitjek Erhverv’ her

Henrik Ærboe og Aarslev Fitness har været kunde hos Modstrøm siden 2014 og abonnerer på Fordelspakken. Læs mere om Fordelspakken her

Hør mere om, hvordan Modstrøm kan hjælpe dig med at reducere dit energiforbrug

Så kontakter vi dig - helt uforpligtigende selvfølgelig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.