Miljøvenlige guidelines med GoGreen

Det kan sommetider være svært at finde rundt i den grønne jungle. Hvilke restauranter har fokus på madspild? Hvilket tøj er fremstillet bæredygtigt? Hvilke skønhedsprodukter kan du med god samvittighed komme på din hud? Hvilke grønne aktiviteter findes der? 

Alle disse spørgsmål kan du få besvaret hos GoGreen. GoGreen er stedet, hvor du får viden og overblik over hvad der er bæredygtigt, og hvor du kan få fat i det. GoGreen er nemlig Danmarks netværk af virksomheder, der har fokus på den grønne omstilling. 

Grønne restauranter
GoGreen har eksempelvis samlet en masse restauranter i Danmark, som er blevet en del af GoGreen netværket grundet deres bevidste holdning, og så er minimum 70% af restauranternes produkter og råvarer miljøcertificerede. På listen kan du bl.a. finde Il Buco, Letz Sushi, Kødbyens fiskebar, Mielcke og Hurtigkarl og Cafe Du Nord

Grønne shoppevaner
Er du på udkig efter tøj, der kan defineres som bæredygtigt? Så kan GoGreen også hjælpe dig. Her har GoGreen samlet virksomheder, som eksempelvis sælger genbrugstøj, producerer nyt tøj af brugte materialer eller anvender bæredygtige materialer som økologisk bomuld og tencel. Klik her og se det bæredygtige udvalg.

Grøn skønhed
Miljøvenlige skønhedsprodukter kan du også gå på jagt efter hos GoGreen. Her er der nemlig samlet en række virksomheder, som har specialiseret sig i at producere og sælge bæredygtig hudpleje og makeup. På listen kan du eksempelvis finde Zenz, Svaneshoppen og Vølve

Grønne oplevelser
GoGreen beskæftiger sig ligeledes med grønne oplevelser. Se de mange oplevelser her.

Nye grønne vaner
Vil du gerne forsøge dig med en mere miljøvenlig hverdag? Så kan du med fordel prøve Klimatosseriets månedlige inspirationsboks. Her får du 5-7 miljøvenlige produkter, som inspirerer dig til en grønnere hverdag. Boksen kan også bruges som en grøn julegave.