Sådan finder du de billigste og bedste elselskaber

Der vil som regel automatisk være tilsluttet et elselskab valgt af din bygherre eller tidligere ejere. Det står dig dog frit for at skifte udbyder så snart kontrakten for din nuværende el-aftale er ude af bindingsperioden. 

Der findes et hav af elselskaber at vælge mellem og det kan være en uigennemskuelig process at finde frem til det bedste og billigste. 

I dette indlæg kan du læse om, hvordan du finder frem til de billigste elselskaber og hvilke økonomiske fordele, der er ved at skifte til et klimavenligt elselskab. Det vil gøre beslutningen for dig langt nemmere, da du vil kunne skære størstedelen af elselskaberne fra. Du vil sidde tilbage med en lille håndfuld elselskaber, som rent faktisk gør en forskel for klimaet. Og denne forskel vil i sidste ende kunne mærkes på din elregning.

Hvordan finder man de billigste elselskaber?

Der findes sammenligningsportaler, der dagligt rapportere på, hvilket elselskab i Danmark, der kan levere den billigste strøm. 

Elpris er en portal, der sammenligner alle danske elselskabers priser. Du kan derfor være sikker på at få et retvisende overblik på Elpris. 

Simpel guide til at tjekke elpriser på Elpris:

  1. Start med at angive om du er interesseret i at se priser for som privatkunde eller erhvervskunde i øverste højre hjørne på forsiden
  2. Angiv dit postnummer og størrelse på din bolig
  3. Vælg de elselskaber du er mest interesseret i og vælg knappen “Sammenlign valgte” i øverste bar

Du kan besøge Elpris her.

Modstrøm er Danmarks billigste og mest klimavenlige elselskab 

Hos Modstrøm køber vi el på elmarkedet Nord Pool og vores priser følger derfor altid markedets priser. Elmarkedet er notorisk kendt for at svinge meget i priser, så vi har derfor valgt at købe fra det elmarked, der giver vores kunder de bedste priser. Vi kalder det spotEL.

Med spotEL hos Modstrøm har du mulighed for at have en indflydelse på din elpris. Det kan du ved at bruge strøm når markedsprisen er lav, altså om natten. 

Fordele ved et klimavenligt elselskab

Udover dagligt at lægge i toppen som det billigste elselskab i Danmark er Modstrøm også Danmarks første og eneste uafhængige klimavenlige elselskab. Det er vi fordi det åbner op for en lang række muligheder for vores kunder og klimaet.

Vores vision er at bæredygtighed skal kunne betale sig. Derfor ligger meget af vores fokus på at realisere denne vision, og vi er allerede tæt på mål. 

Alle Modstrøms kunder bliver tilbudt en sparegaranti, da vi er sikker på, at vores kunder kommer til at spare penge på deres varmeregning. For at spare yderligere på varmeregningen bliver vores kunder guidet til at sænke energiforbruget af vores energivejledere.

Bliv kontaktet og få et godt tilbud

Vil du høre mere om, hvordan Modstrøm kan hjælpe dig med din grønne omstilling og reducere dit energiforbrug, så du sparer på din energiregning, samtidig med at du skåner miljøet? Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.