Solceller og solcelleanlæg til private og erhverv - Kilmavenlig energi

Overvejer I at anskaffe grøn energi i form af et solcelleanlæg til jeres bolig? Den danske befolkning er blevet mere miljøbevidst, og det viser sig b.la. i valget af den type energikilde mange vælger at få installeret i hjemmet. En af de mest populære grønne energikilder er solceller. 

I det følgende vil vi klæde dig ordentlig på til at træffe beslutningen om, hvorvidt et solcelleanlæg måske skal blive jeres nye energikilde. 

Klar til solceller? Modstrøm vejleder og håndterer installeringen

Hos Modstrøm, hjælper vi både private og erhvervskunder med at få leveret, monteret og tilsluttet solceller. Vores løsning er simpel og kræver minimalt arbejde af dig. Der er intet der skal stå i vejen for, at du kan hoppe med på klimabølgen. 

Er du allerede klar til at få monteret et solcelleanlæg, kan du gennem nedenstående formular få vejledning om lige præcis din situation fra en af vores specialister på området. Når du har fulgt linket, vil en af vore specialister på området kontakte dig inden for kort tid.

Hvordan virker solceller? 

Som navnet antyder producerer solceller strøm via solens stråler. Når der er sollys, omdanner et solcelleanlæg det til energi som husstanden kan anvende. Dog er anlægget ikke direkte afhængigt af sollyset. 

Der kan til tider være overskyet i Danmark, men et solcelleanlæg kan stadigvæk producere el i tåget eller overskyet vejr. Dette skyldes, at det ikke er solens stråler, men lyset, der producerer strøm. Solceller producerer dog bedst i solskinsvejr, grundet det stærke lys, men der vil altid være nok el til at forsyne dit hjem.

Hvor meget strøm producerer en solcelle? 

Mængden af energi solceller producerer afhænger af det lokalklima, de er placeret i. I Danmark kan solceller generelt omdanne mellem 9-15 % af sollysets energi til elektricitet. Hos Modstrøm bestræber vi os på at give dig den bedste, og mest grønne energi for pengene. Derfor benytter vi os af de bedste solceller på markedet, som kan omdanne sollys med op til 20 %. Denne høje energiomdannelse giver dig mere for pengene, og sikrer dig en grøn investering, der sparer dig penge på sigt.

Få tilskud til dit solcelleanlæg

Du har mulighed for at søge tilskud til dit solcelleanlæg, inden du foretager dit køb. Den danske stat, vil nemlig gerne støtte op om miljøaktiviteter hos private og virksomheder. Du kan derfor anvende et håndværkerfradrag, som dækker montering, reparation eller udskiftning af dit solcelleanlæg. 

Du kan få helt op til 12.200 kr. pr. husstand (du skal være fyldt 18 år). For at få tilskuddet, skal du selv indberette arbejdet til skat.dk med dokumenteret faktura af arbejdsopgaven. 

OBS: Fradraget gælder ikke for dig, hvis du: 

  • Får andre offentlige støttetilskud
  • Ikke er skattepligtig i Danmark 
  • Er der tale om en helårsbolig, skal du bo der mens arbejdet bliver udført
  • Du skal kunne dokumentere arbejdet i form af opsætning af solcelleanlæg elektronisk

Pris på solceller og solcelleanlæg

Det kan være svært at give en eksakt pris på et solcelleanlæg, men vi kan til din fordel, gøre dig opmærksom på, at solcelleprisen generelt har været faldende siden 2010, og prisen ser ikke ud til at gå den modsatte vej fremadrettet. Faktisk er solcelleprisen faldet med 80% i perioden 2010-2018. Selvom prisen er faldende, skal du selvfølgelig skrive dig bag øret, at det er jeres daglige kWh-forbrug i husstanden, der afgør prisen. 

Hvis du ønsker at kende prisen på dit fremtidige solcelleanlæg, kan du udfylde vores kontaktformular nedenfor. Herfra vil du blive kontaktet af en vores specialister. 

Få oplyst prisen på et solcelleanlæg

Vores specialister udregner din pris på baggrund af anlæggets størrelse og beliggenhed. De primære fordele ved at investere i vores produkter af højeste kvalitet er følgende: 

  • Med kvalitet følger holdbarhed. Du sikrer dig bedre mod unødvendige reparations- eller vedligeholdelsesomkostninger
  • Da de nyeste anlæg kan omdanne mere energi end billige eller ældre modeller, bruger de elektriciteten bedre, og det er lig med bedre solcellepriser. Billigere og ringere kvalitet bliver altid dyrere i sidste ende.

Hvis du har spørgsmål til os, så sidder vi altid klar på telefonen 8210 0200 eller på vores kundeservice mail kundeservice@modstroem.dk. Er du klar til at tilslutte dig kampen for et bedre klima sammen med resten af danskerne? 
Så udfyld formularen!

Bliv kontaktet og få et godt tilbud

Vil du høre mere om, hvordan Modstrøm kan hjælpe dig med din grønne omstilling og reducere dit energiforbrug, så du sparer på din energiregning, samtidig med at du skåner miljøet? Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.