Vil du spare på varmen uden at fryse?

Med en luft til luft-varmepumpe får du en billig, effektiv og energibesparende løsning, som forkorter fyringssæsonen, sænker din varmeregning og forbedrer dit indeklima markant. Samtidig kan den bruges som behagelig aircondition i de varme sommerdage.

Lige nu får du energisparetilskud, ligesom håndværkermontering af pumpen er fradragsberettiget. Du kan derfor få din nye luft til luft-varmepumpe til en særdeles attraktiv pris - og oven i købet betale den i rater over din elregning.

Det kalder vi grøn fornuft og sund økonomi! 

Vil du høre mere om fordelene ved en luft til luft-varmepumpe?
Udfyld blot formularen herunder, så kontakter vi dig med en uforpligtende dialog om netop dine ønsker og behov. 

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes og høre mere om luft til luft-varmepumper

Dit kundenummer står i e-mailen

En luft til luft-varmepumpe giver mange fordele

En luft til luft-varmepumpe er en energieffektiv supplerende varmekilde til din bolig. Det er grøn energi, som både giver dig et bedre indeklima og sparer penge på din varmeregning.

Med en varmepumpe sparer du på husets centrale varmekilde
En luft til luft-varmepumpe giver ekstra varme på en kold aften og mulighed for at spare på din boligs centralvarmeanlæg. Det er en effektiv supplerende energikilde, som let sparer dig for op til 2 måneders varmeforbrug, fordi du kan tænde for varmen en måned senere om efteråret, ligesom du kan slukke en måned tidligere om foråret. Samtidig er det billigere at opvarme huset med en luft til luft-varmepumpe end med eksempelvis olie og gas. Du bruger markant mindre energi til fordel for miljøet.

Hvordan fungerer en varmepumpe?
Den er en slags omvendt fryser. Varmepumpen henter varmeenergi fra luften udenfor og transporterer den videre ind i dit hus, hvor den opvarmer dine rum. Den producerer meget mere energi, end den bruger. En moderne varmepumpe har COP-tal (effektivitetstal) helt oppe på omkring 5,5 - det vil sige, at den skaber 5,5 kWh varmeenergi hver gang, den bruger 1 kWh på at transportere varmen ind i huset.

Selve varmepumpen består af en udendørs og en indendørs kasse og minder om en aircondition. Den indendørs kasse skal helst placeres relativt højt på en væg i et større rum. Vær opmærksom på, at varmepumpen varmer det eller de rum op, som befinder sig foran varmepumpen, mens de bagvedliggende rum kun opvarmes i begrænset omfang.

Få hjælp af Modstrøm - vi rådgiver og installerer i din bolig
Vi rådgiver dig om det rigtige valg af type og størrelse, så du får den varmepumpe, som passer bedst til dine behov i forhold til din boligs størrelse og primære varmekilde - og vi kan hjælpe med at få pumpen installeret.