Bliv kunde hos Modstrøm, og start din grønne omstilling

Vælg hvilken aftale, der passer bedst til dig.

Til den prisbevidste forbruger

SpotEl

10 kr. pr md.
  1. 75 % rabat på spottillæg om natten
  2. Gratis betaling med betalingskort
  3. Gratis adgang til kundeservice
  4. Ingen binding
  5. Selvbetjening via Min Side
Til den klimavenlige forbruger

Premium

99 kr. pr md.
  1. Gratis online energitjek værdi af 1.795 kr.
  2. Ubegrænset energirådgivning
  3. Rente- og gebyrfri ratebetaling til energiforbedringer
  4. Strøm til indkøbspris 20 timer i døgnet
  5. Gratis betalingsservice

Markedspris

Prisen er variabel og beregnet på baggrund af seneste måneds gennemsnitspris (ekskl. afgifter og tariffer).

Vest for storebælt
0,70 kr./kWh
Øst for storebælt
0,66 kr./kWh

100% rabat på avancen på strøm, 20 timer i døgnet

Som Klima Premium kunde får du 100 % rabat på Modstrøms avance fra kl. 00:00-17:00 og igen fra kl. 21:00-00:00. I kogespidsen betaler du Modstrøms avance. Det betyder, at du får strømmen uden for kogespidsen til indkøbspris. Således betaler du kun Modstrøms indkøbspris på Nord Pool Spot, tillagt handels- og balanceringsomkostninger.

Pexels Sebastian Sørensen 731082 (2)

100% rabat på avancen på strøm, 20 timer i døgnet

Hos Modstrøm kan du vælge at få strøm til indkøbspris 20 timer i døgnet. Vi vil gerne gøre det økonomisk rentabelt at flytte så stor en del af elforbruget fra kogespidsen kl. 17-21, hvor Modstrøm pålægger et tillæg til spotprisen. Fra kl. 17-21 er der høj efterspørgsel efter energi, og det kan mærkes på strømprisen og energikilden. I de timer hvor der er lav efterspørgsel kommer strømmen primært fra vedvarende energi og er langt mere skånsom over for klimaet. Der er lavest efterspørgsel om natten fra kl. 00-06.

Hvis du gerne vil være en grønnere forbruger, kan du have ovenstående in mente. Du kan samtidig overveje at sætte vaskemaskine og opvaskemaskine i gang, inden du tager på arbejde i stedet for om aftenen, og du kan lave mad til flere dage. Omkring 30-40% af en almindelig husholdnings forbrug stammer fra vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

Har du timer på dine hårde hvidevarer, kan du sætte disse i gang i nattetimerne. Det er billigere, og det er mere klimavenligt. 

Der er mange penge at spare ved at være grøn. Hvis du for eksempel flytter 3-4% af dit forbrug væk fra kogespidsen, så sparer du op til kr. 50/måned*.

*(Beregnet på baggrund af en gennemsnitlig privatkunde (med ca. 26% forbrug i spidsbelastningsperioden) i Radiusområde med 4.000 kWh årligt, gennemsnitsprisen for december 2022 samt nye tariffer).

True

Styring af el-forbrug
True App

True Energy giver dig mulighed for at få overblik over strømpriserne, så du kan bruge din strøm, når prisen er lavest og strømmen er mest klimavenlig.
True Energys app kan ligeledes anvendes til at styre specifikke SmartHome produkter og til at oplade udvalgte elbiler.
Appen er en innovativ løsning, der giver vores kunder mulighed for at tænke grønnere og tage del i den grønne omstilling.

 

Intet betalingsgebyr

Vil du gerne undgå at betale for at betale dine regninger?

Med Klima Plus eller Klima Premium, dækker Modstrøm dit betalingsgebyr på din elregning.

Rente- og gebyrfri afbetaling på energiprojekter

Når du investerer i et energioptimeringsprojekt, har du mulighed for at afbetale din investering rente- og gebyrfrit over din elregning.

Woman Holding Card While Operating Silver Laptop 919436

Modstrøms Kundeklub

Når du bliver en del af Modstrøms kundeklub, kan du glæde dig til rabatter på fitness, restaurantbesøg, rejser, tøj, maling og meget mere.

I samarbejde med Visma Logbuy får du et fordelskort, som du i langt de  fleste tilfælde blot skal vise for at få rabat. Du kan også vælge at shoppe online med. Det kan du gøre direkte i app’en, Visma Logbuy, eller ved at indtaste en rabatkode ved dit online køb. Nemt, enkelt og sikkert.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i kundeklubben. 

Pexels Tima Miroshnichenko 6694533

Sparegaranti

Vores solide produkter og kvalificerede energivejledere gør, at vi kan tilbyde dig en Sparegaranti. Vi er ganske enkelt
sikre på, at din energiregning bliver lavere, når du skifter til Modstrøm.

Som kunde med Sparegaranti kan du gøre din garanti gældende, hvis du efter 2 år hos Modstrøm kan vise, at du kunne have fået en billigere aftale hos et andet elselskab. Sparegaranti betyder, at Modstrøm udbetaler den dokumenterede difference plus 10 procent oveni.

Få mere med Modstrøm

Rabat på energitjek

Få rabat på et komplet energitjek. Her gennemgår en energivejleder alle aspekter af dit energiforbrug, hvilket resulterer i, at du får fuldt overblik over, hvilke energioptimeringsprojekter der kan betale sig at udføre i netop din ejendom.

Adgang til energiberegning/energirapport

Få adgang til din egen personlige energirapport, som du modtager fra en af vores kompetente energivejledere. På den måde får du det fulde overblik over de anbefalede energioptimeringsprojekter.

Grøn omstillings energitjek online

Få et gratis online energitjek, der hjælper dig med at reducere vand, varme og elforbrug i din bolig.

Pexels Dids 1616472

Rabat ved køb i
Modstrøms webshop

I Modstrøms webshop kan du købe produkter, som understøtter vores filosofi om at nedbringe dit og alle vores kunders elforbrug. I vores webshop finder du alt lige fra de fineste lyskæder til udendørs havebelysning til LED-bånd i mange forskellige farver. Du kan finde masser af livsstilsprodukter, der kører på både lavspænding, solceller og genopladelige batterier. Som kunde hos Modstrøm får du altid fri fragt, når du bestiller produkter fra webshoppen.

Grøn Livsstil

Det kan sommetider være svært at finde rundt i den grønne jungle. Hvilke restauranter har fokus på madspild? Hvilket tøj er fremstillet bæredygtigt? Hvilke skønhedsprodukter kan du med god samvittighed komme på din hud? Hvilke grønne aktiviteter findes der? Hvordan kan du gøre din bolig grønnere? Hvordan spiser du mere klimavenligt?

Heldigvis er Modstrøm langt mere end et energiselskab, vi er også din grønne sparringspartner, der hjælper dig med at blive grønnere på flere forskellige måder.

Andre produkter

Modstrøm Grundprodukt

Alle elpriser er variable og angivet inkl. moms. Priserne for Klima Premium er beregnet ud fra en gennemsnitspris. Prisen kan variere alt efter hvornår på dagen strømmen forbruges.

Priserne kan variere afhængigt af forbrugskurve samt pris på den valgte grønne spareaftale. Abonnementspris på 10 kr. pr.  måned til dækning af netadministrationsopkrævninger

For øvrige priser og gebyrer, klik her.

Priser fra netselskaber der ikke følger DE Standardgebyrer samt priser på nettariffer og afgifter hos de forskellige netselskaber, klik her.

Generel deklaration, se her