Klimapakken

Som energiforbruger har du mulighed for både at spare på strømmen og samtidig gøre en særligt indsats for vores blå planet ved at vælge Modstrøms Klimapakke. Her får du helt særlige produkter og fordele:

  • Gratis strøm om natten (dog maksimalt op til et forbrug på 15.000 kWh om året).
  • Tilbud om et årligt energitjek af din bolig.

  • I klimapakken indgår CO2 reducerende tiltag, hvor vi anvender en del af omsætningen fra Klimapakken til at gennemføre energireducerende tiltag, herunder evt. opkøb af CO2 kvoter.

  • Gratis energirådgivning.

  • Rabatter og fordele i KlimabutikkenTM

  • Modstrøms Fordelskort med rabatter hos samarbejdspartnere.

  • Mulighed for at blive kunde med SparegarantiTM (kun for privatkunder).

Desuden betaler du altid den billigste el-pris, spotELTM, ligesom du får adgang til alle øvrige kundefordele: månedlig fakturering af dit forbrug, adgang til ´Min side´, tilbagekald fra kundeservice, så du slipper for ventetider, og du modtager en velkomstpakke.

De særlige fordele i Klimapakken

GRATIS STRØM OM NATTEN Din strømpris er 0 øre pr kWh på de kWh, du bruger mellem kl. 24 og 06 om natten. Gratis strøm om natten er begrænset til den rene strømpris og omfatter et maksimalt forbrug på op til 15.000 kWh om året. Bruger du mere end 15.000 kWh om året, vil disse kWh mellem 24 og 06 blive opkrævet efter den gældende spot-pris. Hvis din el-måler er flex- eller timeafregnet, afregner vi dig efter dit faktiske forbrug – også om natten.

ENERGIREDUCERENDE TILTAG For at begrænse udledningen af CO2 kræver det ikke blot, at du som kunde sænker dit forbrug. Det kræver også, at andre tager aktiv del i ansvaret. Derfor indgår CO2 reducerende tiltag, hvor vi anvender en del af omsætningen fra Klimapakken, til at gennemføre energireducerende tiltag, herunder evt. opkøb af CO2 kvoter.

DU FÅR ET ÅRLIGT ENERGITJEK AF DIN BOLIG Før du kan begynde at spare, skal du forstå dit energiforbrug. Derfor stiller vi vores erfaring til rådighed med et årligt energitjek. Telefonisk gennemgår vi dit strømforbrug, sammenligner med udviklingen og de ændringer, du har oplevet i husstanden. På den måde får du overblik over, hvor der kan spares, og hvor de skjulte ”energisyndere” findes. 

Produkter i Klima- & Fordelspakken

RABAT I KLIMABUTIKKENTM Vores webshop er fyldt med energivenlige produkter: Vi giver 5 % loyalitetsrabat på alle køb, og rabatten øges med 5% for hvert år, du er kunde (op til 15%). Fri fragt for alle dine køb. Løbende tilbud og kampagner.

FORDELSKORT MED RABAT HOS SAMARBEJDSPARTNERE Du får Modstrøms fordelskort, som giver dig rabat hos en lang række af vores samarbejdspartnere.

GRATIS ENERGITJEK AF DIN BOLIG OG PERSONLIG OPFØLGNING Du får adgang til Modstrøms energiberegner Husets Web, så du kan lave en energirapport på din bolig. Herefter følger en gennemgang af rapporten med en energivejleder i Det Grønne Kvarter.

GRØNT KVARTER MED ENERGIVEJLEDNING Råd og vejledning ifm. energiforbedringer fra en energivejleder.

MODSTRØM KLARER GEBYRET, NÅR DU BETALER VIA PBS ELLER MED KREDITKORT.

PÅ ”MIN SIDE” KAN DU SAMMENLIGNE DIT ENERGIFORBRUG MED ANDRE TILSVARENDE HUSSTANDE.